(Expired) Amazon App Treasure Hunt 8th September Sale – Get Electronic Products At Re 1

Amazon App Treasure Hunt Sale – Amazon is back with new treasure hunt sale on electronic products. In this sale, you can get electronic products at just Re 1 only. This is an amazing offer from amazon. Previously they are offering home and kitchen product but now they are offering electronic products for Re 1 only. Same like before, Amazon will be displaying a clue to a product listed on the App and after correct answer you can purchase your products for Re 1 only. This sale will be live on 8th September from 11AM to 7PM. You will get every new clue after 30 minutes. Don’t worry we will add all clues answers in this post at that time.

Amazon Treasure Hunt is live now and we are adding answers of clue as soon as possible. Keep visiting this page for answers.

Amazon App Treasure Hunt

How To buy Products In Amazon App Treasure Hunt Sale :-

During the Promotion Period, at an interval of every 30 minutes commencing from 11:00 a.m. until 7:00 p.m. of such day, Amazon will be displaying a clue to a product listed on the App (such product hereinafter referred to as Product ) on the Promotion page of the App.

1) Download Amazon App From Here

2) Open the app

3) You will be given a clue and you have to find the answer of that clue.

4) After getting answer, simply use search bar in amazon app to find the products

5) Click on the product

6) You will see a lightning deal in which you will get the product for Re 1 only.

7) Simply click on “Buy Now’

8) Enter your details

9) Proceed to payment page

10) Select suitable payment option and complete your transaction.

That’s it. You will get your home & kitchen product for Re 1 only.

Amazon App Treasure Hunt Sale Clues Answers :-

Note :- If you find the right answer before us then please comment below.

1) 11:00AM Clue Answer : TCL 560 Metal Gold Smartphone

2) 11:30AM Clue : Numbers and facts give you power

Answer : Adata Power Bank PV150

3) 12:00PM Clue : To fish or to browse

Answer : Moto G4 Plus 4th Gen

4) 12:30PM Clue : Demand More

Answer : Intex Aqua Ring (Black)

5) 1:00PM Clue :- She worked as quick but had no tail

Answer : Lenovo Yoga Tab 3 8 Tablet, Logitech B170 Wireless Mouse

6) 1:30PM Clue :- Knowledge from the saints

Answer : Oneplus 3 (Graphite, 64GB), Santwissen ST01 Smartwatch

7) 2:00PM Clue  :- Quicksand

Answer : SanDisk Connect Wireless Stick 16GB Flash Drive (Black) and Moto G4 Plus

8) 2:30PM Clue :- Can only be achieved through a strong connect between a trainer and its Pokemon

Answer : Coolpad Mega 2.5D

9) 3:00PM Clue :- Now basic, the name a tribute to a comapny’s viking heritage

Answer : Amazon Basics BTV2, Moto G Play 4th Gen

10) 3:30PM Clue :- Creative life

Answer : TCL 562 (Metal Gold)

11) 4:00PM Clue :- Stuart has no strings attached

Answer : Logitech M275 Wireless Mouse and Microsoft Surface pro 4

12) 4:30PM Clue :- Super small and the most. Held taut for best results.

Answer : Micromax Canvas Lapbook L1160 11.6 inch Laptop

13) 5:00PM Clue :- 

Answer : ADATA PT100 10000 mAH Power Bank

14) 5:30PM Clue :- From long to short, efficiently.

Answer :  Panasonic ER-207-WK-44B Men’s Beard and Hair Trimmer (Black)

15) 6:00PM Clue :- 

Answer : Oppo F1S 3GB Gold Smartphone, logitech X50 Wireless Bluetooth Speaker Black

16) 6:30PM Clue :- Separate eggs, put the whites in a bowl, whip to form stiff peaks & bake to get ____________.

Answer : WD my Cloud 2TB Personal Hard Disk

 

Suggested Post :-

Terms & Conditions :-

1) This Promotion will be available beginning 11:00 am and ending 7:00 pm on 8th September 2016 (the Promotion Period ).

2) During the Promotion Period, at an interval of every 30 minutes commencing from 11:00 a.m. until 7:00 p.m. of such day, Amazon will be displaying a clue to a product listed on the App (such product hereinafter referred to as Product ) on the Promotion page of the App.

3) To participate in this Promotion,a participant is required to:(a) identify and search for the Product associated with the particular clue;and (b) visit the product detail page of such Product displayed on the App.

4) Participants who identify the Product and visit the product detail page of the Product in accordance with the above Section 3, will be able to purchase the Product at a price of INR 1 (until stocks for such Product available at the promotional rates last).

5) Each participant can purchase a Product once for each clue during the Promotion Period and cannot apply any other promotional code on an order for a Product made pursuant to this Promotion.

6) Standard shipping charges,applicable taxes,cash on delivery charges,payment and return policies available on the App shall apply to any purchase made by eligible participants under this Promotion.

Tags :- Amazon App Treasure Hunt Sale, Amazon App Treasure Hunt Game, Amazon App Treasure Hunt Answers, amazon treasure hunt 8th September, answers of treasure hunt 8th September, buy electronic products at  Rs 1 only. treasure hunt by amazon.

8 thoughts on “(Expired) Amazon App Treasure Hunt 8th September Sale – Get Electronic Products At Re 1

  1. Rajib says:

    Sir i search intex aqua ring black but its shows me the normal price of 4999 not lightning deal. Sir please help me how to win the product in detail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *