(Winners List) EasyRechargeTricks Surprise Contest – Win Upto Rs 1000 Free Paytm Cash

EasyRechargeTricks Suprise Contest – Hello guys, i hope everyone is doing good. It’s been very long since we have conduct a giveaway. Previously we have conducted a giveaway on Independence day where most of the users participated and won paytm cash. Today we are again conducting a contest in which you can win upto Rs 1000 paytm cash by answering some simple questions.

So, this giveaway is same as we have conducted before. You need to answer some simple question based on current affairs and general knowledge and the users who comment first and second with correct answer can win upto Rs 50 paytm cash each.

So, you have to answer one question correctly and you can win upto Rs 50 paytm cash. There is no limit like one answer per user so, you can comment unlimited times and you can even win Rs 1000 paytm cash if you managed to answer every question correctly and before anyone.

Contest is over now and paytm cash has been sent to all winners. Thanks to all. We will conduct more contest in future so stay with us 🙂

 

IMPORTANT – After adding a new question, we will inform you by chrome push notification and whatsapp broadcast group so if you didn’t subscribe to chrome push notification yet then simply Click Here To Subscribe Us Via Chrome Push Notifications and Whatsapp Broadcast Group

How To Participate In This Giveaway :

Note :- You must complete the registration process to participate in this contest.

1) Giveaway will start at 5:00 PM on 6th December and valid till 10:00 PM. So, simply visit easyrechargetricks at 5:00PM on 6th December

2) You see a simply question. Questions are related to latest launch of products or services in market.. (We will ask 10 question and a new question will be added in this post after every 30 minutes.)

3) After reading question, you have to find the correct answer of the question.

(You can use google or any medium to find correct answers but i am sure that you already knew answer of the question we ask.)

4) After finding correct question, simply comment below with your answer with your correct email. (As we will contact you via Email)

5) That’s it. We will select 2 users who comment with correct answers and we will give Rs 50 paytm cash to both winners.

A user can participate in contest as many times he wants so that a users can win upto Rs 1000 paytm cash by answering all questions correctly.

Questions :-

Q1- Which wallet is going to merge into payment bank ?

Answers – Paytm Wallet

Winners – Vikas Kumar ([email protected]) and Raj ([email protected])


Q2- Mobikwik Wallet has announced ____________ cards to pay online or offline (At retail stores) ?

Answers – Mobikwik virtual cards or mobikwik cards

Winners – Vikas Kumar ([email protected]) and Ritik ([email protected])


Q3- To get jio sim we must generate ________ code ?

Answers – Bar Code or Offer Code

Winners – kunal Mishra ([email protected]) and Vikas Kumar ([email protected])


Q4- What is the full form of paytm POS ?

Answers – Point-of-sale

Winners – Vikas Kumar ([email protected]) and Dipak sharma ([email protected])


Q5- Which LYF smartphone will be launched in January For Rs 1000 only ?

Answers – Jio LYF Easy Smartphone

Winners – Vikas Kumar ([email protected]) and Ritik ([email protected])


Q6- Recently Helpchat has changed its name to ___ ?

Answers – Tapzo

Winners – Ritik ([email protected]) and Vikas Kumar ([email protected])


Q7-  Shopkeepers needs to generate _________ code to accept payment via paytm wallet ?

Answers – Paytm QR Code

Winners – Vikas Kumar ([email protected]) and shaurya kumar
([email protected])


Q8- Jio join app allows to enable _____ feature in 4G devices ?

Answers – VoLTE feature

Winners – kunal Mishra ([email protected]) and Vikas Kumar ([email protected])


Q9- Name the scheme where congress promissed to give 50 lakh smartphones with free 1 year 3g internet and calling ?

Answers – Captain smart phone scheme or captain smart connect scheme

Winners – Vikas Kumar ([email protected]) and Kuldeep Mittal ([email protected])


Q10-  How much data you can use at 4G speed in Jio after 1st January under Jio happy new year offer ?

Answers – 1GB data

Winners – Ritik ([email protected]) and Nitin ([email protected])


Winners :-

Vikas Kumar ([email protected]) won Rs 450 Paytm cash.

Ritik ([email protected]) won Rs 200 paytm cash.

kunal Mishra ([email protected]) won Rs 100 paytm cash

Raj ([email protected]) won Rs 50 Paytm cash.

Dipak sharma ([email protected]) won Rs 50 paytm cash

shaurya kumar ([email protected]) won Rs 50 paytm cash

Kuldeep Mittal ([email protected]) won Rs 50 paytm cash

Nitin ([email protected]) won Rs 50 paytm cash

Congralutions to all winners specially vikas kumar as he played very well and he gave only one wrong answer otherwise he is going to win Rs 500 paytm cash. Others also played very well.

Now winners needs to send me email within 24 hours to [email protected] using email & name used comments. if you didn’t mail me within 24 hours then your prize will be transferred to runner ups.

Don’t be sad if you didn’t won. We will conducted more giveaways in future so simply stay with us. That’s all i want to say 🙂

Terms & Conditions :-

1) We will ask only 10 questions and every question will be added in the post after 30 minutes.

2) We will select 20 winners overall i.e. 2 winners from every question.

3) The fastest ones will be selected as winners.

4) We reserve the right to disqualify you if we found you violating any rules of the contest.

5) You will get paytm cash credited in your wallet within 24 hours.

6) You must comment with your correct email so that we can contact you after you won.

7) If you didn’t reply to our email within 1 day then your prize will be given to the runner up.

Share it with all.

215 thoughts on “(Winners List) EasyRechargeTricks Surprise Contest – Win Upto Rs 1000 Free Paytm Cash

  1. Abhisht Pandey says:
  2. Abhisht Pandey says:
  3. Abhisht Pandey says:
  4. Abhisht Pandey says:
  5. kaushal says:
  6. kaushal says:
  7. Abhisht Pandey says:
  8. kaushal says:
  9. Abhisht Pandey says:
  10. Abhisht Pandey says:
  11. kaushal says:
  12. kaushal says:
  13. Dev Kar says:
  14. Kuldeep Mittal says:

    Q9- Name the scheme where congress promissed to give 50 lakh smartphones with free 1 year 3g internet and calling ?

    Ans: Congress Captain Smart Phone Scheme

  15. kt says:
  16. kannan varadharaj says:

    Name the scheme where congress promissed to give 50 lakh smartphones with free 1 year 3g internet and calling ?

    answer ->Congress Captain Smart Phone Scheme

  17. Dev Kar says:
  18. kt says:
  19. Abhisht Pandey says:
  20. Raju says:

    I have answered all 10 questions with correct answers within 1-2 minutes of arrival of every question. but unfortunately all my comments are placed at 3rd, 4th or 5th place as I m using 2G!
    anyway it is wonderful contest. Thanks for u and congratulation for the winners. hoping for more contest in future…

  21. Vikas Kumar says:

    Sorry for the previous message, i just checked that i have received my prize, you are awesome bro, thanx again, keep holding such contests.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *